Take Away retter

Bestil venligst på Mail eller pr. tlf. 57835080

Tirsdag til lørdag

Frokosttallerken

Sild
Hjemmelavet sild med fedt og Hjemmebagt rugbrød
Hamp røget laks
broken gel på havtorn, Hollandaise emulsion og malt jord


Rørt Tatar
med rødløg, senneps emulsion, purløg, peberrod, æggeblomme,
karse & panko

eller

Stegt kyllingesalat
med rødløg, senneps emulsion, purløg, peberrod, karse & panko
2 gode oste
smørristet brød, oliven & kompot

295,-

 Forretter

Hamp røget laks
med broken gel på havtorn og hollandaise emulsion

115,-

Bagt kulmule
med blomkåls cous cous, purè og syltede agurkesauce
95,-

Tatar af Freygaard
med syltede rødløg, kartoffel chips,
dijonnaise & karse
135,-

Hjemmebagt maltbrød til alle forretter

Hovedretter

Hakkebøf af frisk hakket kalvetykkam
med bagt selleri, stegte kartofler og trøffelsauce
165,-

Ribeye af Freygaard,
selleri med røget marv, trøffelsauce & smør stegte kartofler
285,-

Rugmelstegt kulmule
Syltede fennikel, muslingesauce, grov kartoffelpure & dild
175,-

Dessert/ost

Is lasagne
af tonka og hindbær is i havrebund med syltede bær

og appelsin-karamel sauce
85,-

Citronkage
med frisk revet citronskal frysetørret bær
55,-

Søde sager, 3 stk.
Lys chokolade med lidt lakrids, Mørk med salt & hvid
med fryse tørret bær

42,-

2 gode oste
smørristet brød, oliven & kompot
95,-

Drikkevare ud af huset, sælges til butikspriser

Måtte der være specielle ønsker kontakt os venligst på Mail
eller tlf. 57835080