Take Away/Diner Transportable menuer

Fra 5. januar til 31. Mars 2018

Forrett:

Hamp røget hvid fisk efter fangst
Solbær broken gel, blomkålspure, rød mizuna,
valnøddesauce og valnøddeolie

Hovedrett

Stegt oksecuvette
pommes rissollées, selleri stegt med marv, selleripure, stegte bøgehatte,
spidskål, syltede tyttebær og estragon sauce

Dessert

Islasagne af vanilje og kakao med karamelliseret
havrebunde og bærcoulis

Forrett 95,- Hovedrett 185,- Dessert 85.-
PRIS Ave. konvolutt 3 frelser 335,-
Minimum 6 konvolutter

Fra 1. April til 30. Juni 2018

Forrett
Hot røkelaks

purløgs emulsion, sauce på cremefraiche 48%,
smør ristet panko og grøn mizuna

Hovedrett
Stegt Oksecouvette
jordskokker puré, bagte jordskokker, smør dampet broccoli, persille sne, brønnkarse,
pommes rissollées med urter og cremet rosmarin sauce.

Dessert
Islagkage med fragilité bund, vaniljeis, jordbæris
og lemon curd

Forrett 95,- Hovedrett 185,- Dessert 85.-
PRIS Ave. konvolutt 3 frelser 335,-
Minimum 6 konvolutter

Fra 1. juli til 30. september 2018

Forrett:

Rimet torsk
Friskostcreme, karse emulsion, karseolie og
muslingesauce med sennep
Hertil hjemmebagt brød

Hovedrett:

Urtemarinerede og stegt oksecuvette
Gulerodspuré, gulerod bagt med kryddersmør, hasselnød crumble,
og brombær og nye kartofler tilberedt i urtebouillon

Dessert:

Er lasagne
af vanilje og hindbær is i fragilité bund med hindbær

og appelsin sauce

Forrett 95,- Hovedrett 185,- Dessert 85.-
PRIS Ave. konvolutt 3 frelser 335,-
Minimum 6 konvolutter

Andre forslag på retter kan ses under mad ud af huset

Vi gør opmærksom at der kan forekomme ændringer pga. af sæson

Subject. ytterligere oppkjøp, ændringer af menuen kontakt os venligst på
Tlf. 57835080 eller pr Mail Her