Sæsonmenu

Desde 5. januar til 31. Marzo 2018

Aperitivo:

Hamp røget hvid fisk efter fangst
Solbær broken gel, blomkålspure, rød mizuna,
valnøddesauce og valnøddeolie

Plato principal

Stegt oksecuvette
Pommes rissolles, selleri stegt med marv, selleripure, stegte bøgehatte,
repollo,,da,arándanos en vinagre y salsa de estragón,,da,idioma Islasagne vanilje og med kakao karamelliseret,,so,bases de avena y coulis de bayas,,da,pescado blanco ahumado después de la captura,,da,gel roto grosella negra,,da,puré de coliflor,,no,mizuna roja,,da,aceite valnøddesauce y nogal,,da,oksecuvette frito,,da,El apio frito con ósea,,da,selleripure,,en,fritos sombreros de haya,,da,repollo,,da,arándanos en vinagre y salsa de estragón,,da,idioma Islasagne vanilje og med kakao karamelliseret,,so,bases de avena y coulis de bayas,,da, syltede tyttebær og estragon sauce

Postre

Islasagne af vanilje og kakao med karamelliseret
havrebunde og bærcoulis

Aperitivo 95,- Plato principal 185,- Postre 85.-
Tomado pr. sobre 3 salvador 335,-

Mínimo 6 sobres
Andre forslag på retter kan ses under mad ud af huset

Vi gør opmærksom at der kan forekomme ændringer pga. af sæson

Sujeto. nuevas adquisiciones, ændringer af menuen kontakt os venligst på
Teléfono. 57835080 eller pr Mail Her