Take Away/Diner Transportable menuer

From 5. januar til 31. March 2018

Appetizer:
Hamp røget hvid fisk efter fangst

Solbær broken gel, blomkålspure, rød mizuna,
valnøddesauce og valnøddeolie

Main course
Stegt kalvetykkam
pommes rissollées, selleri stegt med marv, selleripure, stegte bøgehatte,
spidskål, syltede tyttebær og estragon sauce

Dessert
Islasagne af vanilje og kakao med karamelliseret
oatmeal and berry coulis,da

Appetizer 95,- Main course 185,- Dessert 85.-
Price pr. envelope 3 savior 335,-
Minimum 6 envelopes

From 1. April to 30. June 2018

Appetizer
Hot smoked salmon

purløgs emulsion, sauce på cremefraiche 48%,
smør ristet panko og grøn mizuna

Main course
Svinekæber
jordskokker puré, bagte jordskokker, smør dampet broccoli, persille sne, watercress,
pommes rissollées med urter og cremet rosmarin sauce.

Dessert
Ice cream cake with oat bottom,da, vanilla ice cream, jordbæris
og lemon curd

Appetizer 95,- Main course 185,- Dessert 85.-
Price pr. envelope 3 savior 335,-
Minimum 6 envelopes

From 1. juli til 30. september 2018

Appetizer:
Rimet torsk
Friskostcreme, karse emulsion, karseolie og
muslingesauce med sennep
Hertil hjemmebagt brød

Main course:
Urtemarinerede og stegt oksecuvette
Gulerodspuré, gulerod bagt med kryddersmør, hasselnød crumble,
og brombær og nye kartofler tilberedt i urtebouillon

Dessert:
Is lasagne
af vanilje og hindbær is i fragilité bund med hindbær

frieser til salg og appelsin-karamel sauce

Appetizer 95,- Main course 185,- Dessert 85.-
Price pr. envelope 3 savior 335,-
Minimum 6 envelopes

From 1. oktober til 23. december 2018

Appetizer
Baked cod, oliven vinaigrette, oliven flager og syltet agurk

Hertil Hjemmebagt malt brød

Main course
Cuvette langtidspocheret med urter
Bagt selleri med citronskal og valnød
Selleripure og selleri chips med dehydreret persille
Aromatisk æblesauce og kartoffel

Dessert
Blommer bagt med varme krydderier
(stjerne anis, kanel, kardemomme)
og brun sukker, ristede mandler, karamel is
Appelsincreme

Appetizer 95,- Main course 185,- Dessert 85.-
Price pr. envelope 3 savior 335,-
Minimum 6 envelopes

Andre forslag på retter kan ses under mad ud af huset

Vi gør opmærksom at der kan forekomme ændringer pga. af sæson

Subject. further acquisitions, ændringer af menuen kontakt os venligst på
Phone. 57835080 eller pr Mail Her