Take Away/Diner Transportable menuer

Von 5. januar til 31. März 2018

Vorspeise:
Hamp røget hvid fisk efter fangst

Solbær broken gel, blomkålspure, rød mizuna,
valnøddesauce og valnøddeolie

Hauptgericht
Stegt kalvetykkam
pommes rissollées, selleri stegt med marv, selleripure, stegte bøgehatte,
spidskål, syltede tyttebær og estragon sauce

Dessert
Islasagne af vanilje og kakao med karamelliseret
oat Basen und Beeren coulis,da

Vorspeise 95,- Hauptgericht 185,- Dessert 85.-
Ap pr. kuvert 3 retter 335,-
Minimum 6 Umschläge

Von 1. April bis 30. juni 2018

Vorspeise
Hot Räucherlachs

purløgs emulsion, sauce på cremefraiche 48%,
smør ristet panko og grøn mizuna

Hauptgericht
Svinekæber
jordskokker puré, bagte jordskokker, smør dampet broccoli, persille sne, Brunnenkresse,
pommes rissollées med urter og cremet rosmarin sauce.

Dessert
Eiscremekuchen mit Haferboden,,da,Eiscremekuchen mit Haferboden,,da, Vanille-Eis, jordbæris
og lemon curd

Vorspeise 95,- Hauptgericht 185,- Dessert 85.-
Ap pr. kuvert 3 retter 335,-
Minimum 6 Umschläge

Von 1. juli til 30. September 2018

Vorspeise:
Rimet torsk
Friskostcreme, karse emulsion, karseolie og
muslingesauce med sennep
Hertil hjemmebagt brød

Hauptgericht:
Urtemarinerede og stegt oksecuvette
Gulerodspuré, gulerod bagt med kryddersmør, hasselnød crumble,
og brombær og nye kartofler tilberedt i urtebouillon

Dessert:
Ist Lasagne
af vanilje og hindbær is i fragilité bund med hindbær

Blackout betrunken sexuelle Übergriffe und Appelsin-Karamell-Sauce,en

Vorspeise 95,- Hauptgericht 185,- Dessert 85.-
Ap pr. kuvert 3 retter 335,-
Minimum 6 Umschläge

Von 1. oktober til 23. Dezember 2018

Vorspeise
Baked cod, oliven vinaigrette, oliven flager og syltet agurk

Hertil Hjemmebagt malt brød

Hauptgericht
Cuvette langtidspocheret med urter
Bagt selleri med citronskal og valnød
Selleripure og selleri chips med dehydreret persille
Aromatisk æblesauce og kartoffel

Dessert
Blommer bagt med varme krydderier
(stjerne anis, kanel, kardemomme)
og brun sukker, ristede mandler, karamel is
Appelsincreme

Vorspeise 95,- Hauptgericht 185,- Dessert 85.-
Ap pr. kuvert 3 retter 335,-
Minimum 6 Umschläge

Andre forslag på retter kan ses under mad ud af huset

Vi gør opmærksom at der kan forekomme ændringer pga. af sæson

Thema. weitere Akquisitionen, ændringer af menuen kontakt os venligst på
Telefon. 57835080 eller pr Mail Her