Take Away/Diner Transportable menuer

Von 5. januar til 31. März 2018

Vorspeise:

Hamp røget hvid fisk efter fangst
Solbær broken gel, blomkålspure, rød mizuna,
valnøddesauce og valnøddeolie

Hauptgericht

Stegt oksecuvette
pommes rissollées, selleri stegt med marv, selleripure, stegte bøgehatte,
spidskål, syltede tyttebær og estragon sauce

Dessert

Islasagne af vanilje og kakao med karamelliseret
oat Basen und Beeren coulis,da

Vorspeise 95,- Hauptgericht 185,- Dessert 85.-
Ap pr. kuvert 3 retter 335,-
Minimum 6 Umschläge

Von 1. April bis 30. juni 2018

Vorspeise
Hot Räucherlachs

purløgs emulsion, sauce på cremefraiche 48%,
smør ristet panko og grøn mizuna

Hauptgericht
Stegt Oksecouvette
jordskokker puré, bagte jordskokker, smør dampet broccoli, persille sne, Brunnenkresse,
pommes rissollées med urter og cremet rosmarin sauce.

Dessert
Islagkage med fragilité bund, Vanille-Eis, jordbæris
og lemon curd

Vorspeise 95,- Hauptgericht 185,- Dessert 85.-
Ap pr. kuvert 3 retter 335,-
Minimum 6 Umschläge

Von 1. juli til 30. September 2018

Vorspeise:

Rimet torsk
Friskostcreme, karse emulsion, karseolie og
muslingesauce med sennep
Hertil hjemmebagt brød

Hauptgericht:

Urtemarinerede og stegt oksecuvette
Gulerodspuré, gulerod bagt med kryddersmør, hasselnød crumble,
og brombær og nye kartofler tilberedt i urtebouillon

Dessert:

Ist Lasagne
af vanilje og hindbær is i fragilité bund med hindbær

og appelsin sauce

Vorspeise 95,- Hauptgericht 185,- Dessert 85.-
Ap pr. kuvert 3 retter 335,-
Minimum 6 Umschläge

Andre forslag på retter kan ses under mad ud af huset

Vi gør opmærksom at der kan forekomme ændringer pga. af sæson

Thema. weitere Akquisitionen, ændringer af menuen kontakt os venligst på
Telefon. 57835080 eller pr Mail Her