Sæsonmenu

Von 5. januar til 31. März 2018

Vorspeise:

Hamp røget hvid fisk efter fangst
Solbær broken gel, blomkålspure, rød mizuna,
valnøddesauce og valnøddeolie

Hauptgericht

Stegt oksecuvette
Pommes rissolles, selleri stegt med marv, selleripure, stegte bøgehatte,
spidskål, syltede tyttebær og estragon sauce

Dessert

Islasagne af vanilje og kakao med karamelliseret
oat Basen und Beeren coulis,da

Vorspeise 95,- Hauptgericht 185,- Dessert 85.-
Ap pr. kuvert 3 retter 335,-

Minimum 6 Umschläge
Andre forslag på retter kan ses under mad ud af huset

Vi gør opmærksom at der kan forekomme ændringer pga. af sæson

Thema. weitere Akquisitionen, ændringer af menuen kontakt os venligst på
Telefon. 57835080 eller pr Mail Her