Take Away/Diner Transportable menuer

Fra 5. januar til 31. marts 2018

Forret:

Hamp røget hvid fisk efter fangst
Solbær broken gel, blomkålspure, rød mizuna,
valnøddesauce og valnøddeolie

Hovedret

Stegt oksecuvette
pommes rissollées, selleri stegt med marv, selleripure, stegte bøgehatte,
spidskål, syltede tyttebær og estragon sauce

Dessert

Islasagne af vanilje og kakao med karamelliseret
havrebunde og bærcoulis 

Forret 95,- Hovedret 185,- Dessert 85.-
Pris pr. kuvert 3 retter 335,-
Minimum 6 kuverter

Fra 1. april til 30. juni 2018

Forret
Varmrøget laks

purløgs emulsion, sauce på cremefraiche 48%,
smør ristet panko og grøn mizuna

Hovedret
Stegt Oksecuvette
jordskokker puré, bagte jordskokker, smør dampet broccoli, persille sne, brøndkarse,
pommes rissollées med urter og cremet rosmarin sauce.

Dessert
Islagkage med havre bund, vaniljeis, jordbæris
og lemon curd

Forret 95,- Hovedret 185,- Dessert 85.-
Pris pr. kuvert 3 retter 335,-
Minimum 6 kuverter

Fra 1. juli til 30. september 2018

Forret:

Rimet torsk
Friskostcreme, karse emulsion, karseolie og
muslingesauce med sennep
Hertil hjemmebagt brød

Hovedret:

Urtemarinerede og stegt oksecuvette
Gulerodspuré, gulerod bagt med kryddersmør, hasselnød crumble,
og brombær og nye kartofler tilberedt i urtebouillon

Dessert:

Is lasagne
af vanilje og hindbær is i fragilité bund med hindbær

og appelsin sauce

Forret 95,- Hovedret 185,- Dessert 85.-
Pris pr. kuvert 3 retter 335,-
Minimum 6 kuverter

Andre forslag på retter kan ses under mad ud af huset

Vi gør opmærksom at der kan forekomme ændringer pga. af sæson

Vedr. yderlige tilkøb, ændringer af menuen kontakt os venligst på
Tlf. 57835080 eller pr Mail Her