Sæsonmenu

Fra 1. Juli til 30. september 2017

Forret:
Rimet hvid fisk med citrus
hjertesalat, dild emulsion, frisk dild, muslingesauce med
skilt med dild olie

2 slags koldhævet brød Lyst hvede og mørkt malt med smør

Hovedret:
Stegt kyllingebryst

grøn selleri puré, stegte persillerødder, estragon syltede løg,
estragon sauce, k
artofler med urter

Dessert:
Citron verbena is,

hvid chokolade sifon, kvædekompot, krystaliseret chokolade
og friske bær 

Pris pr. kuvert 3 retter 335,-

Minimum 6 kuverter

Vi gør opmærksom at der kan forekomme ændringer pga. af sæson

Vedr. yderlige tilkøb, ændringer af menuen kontakt os venligst på
Tlf. 57835080 eller pr Mail Her

Fra 1. oktober til 22. december 2017

Forret:
Fisketerrin på sprød salat
med urter, havtorn og limedressing

2 slags koldhævet brød Lyst hvede og mørkt malt med smør

Hovedret:
Langtidspocheret kalvetyksteg
med persillerods-æble kompot, smørbagte rodfrugter med timian,
pommes rissolles og timian-æblesauce.

Dessert:
Is lasagne af to slags parfait
med sprøde nøddebunde og syltede bær

Pris pr. kuvert 3 retter 335,-

Minimum 6 kuverter

Vi gør opmærksom at der kan forekomme ændringer pga. af sæson

Vedr. yderlige tilkøb, ændringer af menuen kontakt os venligst på
Tlf. 57835080 eller pr Mail Her