Take Away/Diner Transportable menuer

Fra 5. januar til 31. marts 2018

Forret:
Hamp røget hvid fisk efter fangst

Solbær broken gel, blomkålspure, rød mizuna,
valnøddesauce og valnøddeolie

Hovedret
Stegt kalvetykkam
pommes rissollées, selleri stegt med marv, selleripure, stegte bøgehatte,
spidskål, syltede tyttebær og estragon sauce

Dessert
Islasagne af vanilje og kakao med karamelliseret
havrebunde og bærcoulis 

Forret 95,- Hovedret 185,- Dessert 85.-
Pris pr. kuvert 3 retter 335,-
Minimum 6 kuverter

Fra 1. april til 30. juni 2018

Forret
Varmrøget laks

purløgs emulsion, sauce på cremefraiche 48%,
smør ristet panko og grøn mizuna

Hovedret
Svinekæber
jordskokker puré, bagte jordskokker, smør dampet broccoli, persille sne, brøndkarse,
pommes rissollées med urter og cremet rosmarin sauce.

Dessert
Islagkage med havre bund, vaniljeis, jordbæris
og lemon curd

Forret 95,- Hovedret 185,- Dessert 85.-
Pris pr. kuvert 3 retter 335,-
Minimum 6 kuverter

Fra 1. juli til 30. september 2018

Forret:
Rimet torsk
Friskostcreme, karse emulsion, karseolie og
muslingesauce med sennep
Hertil hjemmebagt brød

Hovedret:
Urtemarinerede og stegt oksecuvette
Gulerodspuré, gulerod bagt med kryddersmør, hasselnød crumble,
og brombær og nye kartofler tilberedt i urtebouillon

Dessert:
Is lasagne
af vanilje og hindbær is i fragilité bund med hindbær

og appelsin-karamel sauce

Forret 95,- Hovedret 185,- Dessert 85.-
Pris pr. kuvert 3 retter 335,-
Minimum 6 kuverter

Fra 1. oktober til 23. december 2018

Forret
Bagt torsk, oliven vinaigrette, oliven flager og syltet agurk

Hertil Hjemmebagt malt brød

Hovedret
Cuvette langtidspocheret med urter
Bagt selleri med citronskal og valnød
Selleripure og selleri chips med dehydreret persille
Aromatisk æblesauce og kartoffel

Dessert
Blommer bagt med varme krydderier
(stjerne anis, kanel, kardemomme)
og brun sukker, ristede mandler, karamel is
Appelsincreme

Forret 95,- Hovedret 185,- Dessert 85.-
Pris pr. kuvert 3 retter 335,-
Minimum 6 kuverter

Andre forslag på retter kan ses under mad ud af huset

Vi gør opmærksom at der kan forekomme ændringer pga. af sæson

Vedr. yderlige tilkøb, ændringer af menuen kontakt os venligst på
Tlf. 57835080 eller pr Mail Her