Sæsonmenu

Forslag 1.

Fra 6. Januar til 31. marts 2017

 Forret:
Kylling Mosaik
Syltet perleløg, sprød malt,
Brøndkarse og karse emulsion

2 slags koldhævet brød Lyst hvede og mørkt malt med smør

Hovedret:
Rosa stegt kalvetyksteg
Persillerods pure, syltet havtorn,
Stegte persillerødder og
persillerods Chips, kartoffelpuré
med timian og estragon sauce

Dessert:
Bagt æble i 48 timer

Karamelparfait, bagt hvid chokolade
og æble pure

Pris pr. kuvert 3 retter 295,-

Minimum 6 kuverter

Forslag 2.

Forret:
Kold røget laks
Gulbede pasta, sprød hvede,
frisé og citron emulsion

2 slags koldhævet brød Lyst hvede og mørkt malt med smør

Hovedret:
Stegt kyllingebryst fra Ellemosegård

pastinak puré, syltet pastinak og
pastinak Chips, hønsesky skilt med
persille olie, kartoffelpuré
med timian

Dessert:
Jordbær is fra sommers høst,

hvid chokoladecreme, krystalliseret
hvid chokolade & mørdej.

Pris pr. kuvert 3 retter 295,-

Minimum 6 kuverter

Vi gør opmærksom at der kan forekomme ændringer pga. af sæson

Vedr. yderlige tilkøb, ændringer af menuen kontakt os venligst på
Tlf. 57835080 eller pr Mail Her


 Forslag 1.

Fra 1. April til 30. juni 2017

Forret:
Kold pocheret torsk

rødbede broken gel, urter emulsion og brøndkarse

2 slags koldhævet brød Lyst hvede og mørkt malt med smør

Hovedret:
Pocheret & stegt okselårtunge
Porre, jordskokker pure, chips, ramsløg,
smørstegte kartofler med syltede løg og pebersauce

Dessert:
Rabarber trifli

med flødeskum

Pris pr. kuvert 3 retter 295,-

Minimum 6 kuverter

Forslag 2.

Forret:
Pillede rejer
hjertesalat, yoghurt, syltede agurk,
sprød hvede & urter

2 slags koldhævet brød Lyst hvede og mørkt malt med smør

Hovedret:
Rosa stegt kalv

bagt selleri, stegte svampe, sauteret kål og
tyttebær, vildtsauce, stegte kartofler med
urter

Dessert:
Is lasagne,

i nøddeflager med 2 slags is og syrlige
rabarber kompot

Pris pr. kuvert 3 retter 295,-

Minimum 6 kuverter

Vi gør opmærksom at der kan forekomme ændringer pga. af sæson

Vedr. yderlige tilkøb, ændringer af menuen kontakt os venligst på
Tlf. 57835080 eller pr Mail Her