Nytårsmenu Take Away Søndag den 31/12 2017

>Bestill nå<

Under BESTIL NU. Klik på den 31. desember, lav en bordreservation med antal, post, navn, tlf. nummer
og noterer nytårsmenu samt evt. tilkøb. Så har du bestilt nytårs take away.

Skal i bruge over 6 kuverter bestil venligst via tlf. 57835080 eller reservation@stovletkatrineshus.dk

Menuen afhentes mellem 12.00 & 16.00

Forrett:

Kremet gresskarsuppe
med syltede græskar, frisk dild, dild olie
& gresskarfrø,,da,gresskarfrø,,da,gresskarfrø,,da

1. Græskarsuppe

Mellem ret:

Kold pocheret Kuller
syrlig muslingesauce, crumble, brøndkarse og syltede gulerod

2. Kuller

Hovedrett:

Stegt Teres Major (Omaha oksekød)
Med persillerods puré, salt bakt selleri, jordskokke chips, syltede broccoli
confiteret kartoffel og svampesauce

3. Teres Major

Dessert:

Amerikansk kaffe
Kaffe/chokolade parfait, crumble på havre og farin, bourbon whisky
syltede pære og hvid chokolade

4. Amerikansk Kaffe

PRIS Ave. person

4 retter Kr. 445,-

Oppkjøp

2 oste med oliven, marmelade & knekkebrød
75,-

Kransekage toppe dyppet i chokolade 2 avsnitt.
30,-

Forslag til velkomst, menu samt årsskifte.

Champagne Brut, Doyard Mahè, Carte D’or, Blanc de Blanc
350,-

Morillon Blanc, Jeff Carrel Chardonnay
145,-

evolusjon,,it,Castello Banfi IGT,,it,Red ribsvin fra Leif Jensen,,da,Å ha Banfi,,es,oster med oliven,,da,Forslag til velkommen,,da,menu samt årsskifte,,no,champagne Brut,,fr,Doyard Mahé,,en,Carte D'or,,en,Morillon Hvit,,fr,Jeff Carrel Chardonnay,,en,evolusjon,,it,Castello Banfi IGT,,it,Red ribsvin fra Leif Jensen,,da,Å ha Banfi,,es, Castello Banfi IGT, 2 di tre
180,-

Rød ribsvin fra Leif Jensen
95,-

Banfi Tener Spumante, Sauvignon & Chardonnay
145,-

cdr_new_logo_rgb_web