Nytårsmenu Take Away Søndag den 31/12 2017

>Book Now<

Under BESTIL NU. Klik på den 31. december, lav en bordreservation med antal, mail, navn, tlf. number
og noterer nytårsmenu samt evt. tilkøb. Så har du bestilt nytårs take away.

Skal i bruge over 6 kuverter bestil venligst via tlf. 57835080 or reservation@stovletkatrineshus.dk

Menuen afhentes mellem 12.00 & 16.00

Appetizer:

Creamy pumpkin soup
med syltede græskar, frisk dild, dild olie
& pumpkin seeds,da

1. Græskarsuppe

Mellem ret:

Kold pocheret Kuller
syrlig muslingesauce, crumble, brøndkarse og syltede gulerod

2. Kuller

Main course:

Stegt Teres Major (Omaha oksekød)
Med persillerods puré, salt baked celery, jordskokke chips, syltede broccoli
confiteret kartoffel og svampesauce

3. Teres Major

Dessert:

Amerikansk kaffe
Kaffe/chokolade parfait, crumble på havre og farin, bourbon whisky
syltede pære og hvid chokolade

4. Amerikansk Kaffe

Price pr. person

4 retter Kr. 445,-

Acquisition

2 cheeses with olive,,da,Proposal for welcome,,da,menu as well as year-end,,no,Champagne Brut,,fr,Doyard Mahè,,en,Carte D’or,,en,Morillon White,,fr,Jeff Carrel Chardonnay,,en,Evolution,,it,Castello Banfi IGT,,it,Red ribsvin from Leif Jensen,,da,Having Banfi,,es, marmelade & crispbread
75,-

Kransekage top dipped in chokolade 2 paragraph.
30,-

Forslag til velkomst, menu samt årsskifte.

Champagne Brut, Doyard Mahè, Carte D’or, Blanc de Blanc
350,-

Morillon Blanc, Jeff Carrel Chardonnay
145,-

Evoluzione, Castello Banfi IGT, 2 di tre
180,-

Rød ribsvin fra Leif Jensen
95,-

Banfi Tener Spumante, Sauvignon & Chardonnay
145,-

cdr_new_logo_rgb_web