Nytårsmenu Take Away Søndag den 31/12 2017

>Jetzt buchen<

Under BESTIL NU. Klik på den 31. Dezember, lav en bordreservation med antal, Post, navn, tlf. nummer
og noterer nytårsmenu samt evt. tilkøb. Så har du bestilt nytårs take away.

Skal i bruge over 6 kuverter bestil venligst via tlf. 57835080 oder reservation@stovletkatrineshus.dk

Menuen afhentes mellem 12.00 & 16.00

Vorspeise:

Kürbiscremesuppe
med syltede græskar, frisk dild, dild olie
& Kürbiskerne,da

1. Græskarsuppe

Mellem ret:

Kold pocheret Kuller
syrlig muslingesauce, crumble, brøndkarse og syltede gulerod

2. Kuller

Hauptgericht:

Stegt Teres Major (Omaha oksekød)
Med persillerods puré, Salz gebackene Sellerie, jordskokke Chips, syltede broccoli
confiteret kartoffel og svampesauce

3. Teres Major

Dessert:

Amerikansk kaffe
Kaffe/chokolade parfait, crumble på havre og farin, bourbon whisky
syltede pære og hvid chokolade

4. Amerikansk Kaffe

Ap pr. Person

4 retter Kr. 445,-

Erwerb

2 Käse mit Oliven,,da,Vorschlag für willkommen,,da,Menü sowie Jahresende,,no,Champagne Brut,,fr,Doyard Mahè,,en,Carte D'or,,en,Morillon Weiß,,fr,Jeff Carrel Chardonnay,,en,Evolution,,it,Castello Banfi IGT,,it,Red ribsvin von Leif Jensen,,da,Mit Banfi,,es,Käse mit Oliven,,da,Vorschlag für willkommen,,da,Menü sowie Jahresende,,no,Champagne Brut,,fr,Doyard Mahè,,en,Carte D'or,,en,Morillon Weiß,,fr,Jeff Carrel Chardonnay,,en,Evolution,,it,Castello Banfi IGT,,it,Red ribsvin von Leif Jensen,,da,Mit Banfi,,es, marmelade & Knäckebrot
75,-

Kransekage oben eingetaucht in chokolade 2 Absatz.
30,-

Forslag til velkomst, menu samt årsskifte.

Champagne Brut, Doyard Mahè, Carte D’or, Blanc de Blanc
350,-

Morillon Blanc, Jeff Carrel Chardonnay
145,-

Evoluzione, Castello Banfi IGT, 2 di tre
180,-

Rød ribsvin fra Leif Jensen
95,-

Banfi Tener Spumante, Sauvignon & Chardonnay
145,-

cdr_new_logo_rgb_web