Juleaften Take Away

Kan afhentes på Støvlet Katrine den 23. diciembre
mellem kl. 12.00 og kl. 15.00 – og kun mod forudbestilling​

​Kan bestilles fra 1 person og opefter.

Juleaftens menu​

Laks gravad
med honning og hyldeblomst fra sommeren 18
Urtesalat, Citroncreme & Ristede kerner
Hertil hjemmebagt maltbrød

Gammeldags Andesteg
stegt med æbler og svesker serveret med figen rødkål,
andesky og hvide & Brunede kartofler.

Støvlet Katrines Ris á l’Amande
med amaretto syltede kirsebærsauce

Aperitivo 95,- Plato principal 195,- Postre 95,-

Vin til julemenuen:

Centine, Saugvignon Blanc/Chardonnay, Toscana; Banfi 95,-

Castello Banfi, Stil Novo, Governe All’Uso 110,-

Kirsebær fra Rene Christensen Kirkehyllinge 198,-

Depositum for service Kr. 100,00
Ændringer kan forekomme