Kan afhentes på Støvlet Katrine den 23. Dezember
mellem kl 16.00 og kl 18.00 – og kun mod forudbestilling
Vi steger anden og skærer den ud i passende stykker,
Nemt at gå til, I skal ‘blot’ selv varme det hele op.
Kan bestilles fra 1 person og opefter.
Anden kan evt suppleres med gode passende vine
Juleaftens menu
Forretten er anrettet i glas med låg og lige til at servere
Mousse af Støvlet Katrines Hamp røget laks
med hjertesalat, gebeizt Sanddorn, røgoste creme og dild
Hertil hjemmebagt maltbrød
*
Gammeldags Andesteg
stegt med æbler og svesker serveret med figen rødkål,
andesky og hvide & Brunede kartofler.
*
Ris á l’Amande
med amaretto syltede kirsebærsauce
Desserten er anrettet i glas med låg og lige klar til at servere.
Vorspeise 65,- Hauptgericht 185,- Dessert 65,-
Vin til julemenuen:
Centine, Saugvignon Blanc/Chardonnay, Toscana; Banfi á 100,-
Rosso di Montalcino, Col di Sasso, Toscana, Banfi á 100,-
Kirsebær fra Rene Christensen Kirkehyllinge 198,-
Bestil her til den 23. Dezember
oder E-Mail: reservation@stovletkatrineshus.dk eller tlf. 57835080