Juleaften Take Away

Kan afhentes på Støvlet Katrine den 23. december
mellem kl 16.00 og kl 18.00
- og kun mod forudbestilling

​Vi steger anden og skærer den ud i passende stykker,
Nemt at gå til, I skal ‘blot’ selv varme det hele op.

Kan bestilles fra 1 person og opefter.

​Anden kan evt suppleres med gode passende vine ​

Juleaftens menu​

Forretten er anrettet i glas med låg og lige til at servere

Mousse af Støvlet Katrines Hamp røget laks
med hjertesalat, syltede havtorn, røgoste creme og dild

Hertil hjemmebagt maltbrød

*

Gammeldags Andesteg
stegt med æbler og svesker serveret med figen rødkål,

andesky og hvide & Brunede kartofler.

​*

Ris á l’Amande
med amaretto syltede kirsebærsauce

Desserten er anrettet i glas med låg og lige klar til at servere.

Forret 65,-  Hovedret 185,- Dessert 65,-

Vin til julemenuen:

Centine, Saugvignon Blanc/Chardonnay, Toscana; Banfi á 100,-

Rosso di Montalcino, Col di Sasso, Toscana, Banfi  á 100,-

Kirsebær fra Rene Christensen Kirkehyllinge 198,-

Bestil her til den 23. december

eller mail: reservation@stovletkatrineshus.dk  eller tlf. 57835080