Christmas måltider

Serveres fra fredag 17. november til og med fredag 22. desember

1. servering

Silden stilles klar på bordet

Stekt sild i øl marinade & senneps syltet løg

Pepperrot-eple marinert sild

Sild med ristet marsipan & estragon

2. servering:

Fisketerrin af hvid fisk på sprød salat
med urter, havtorn og limedressing

Katrines Hamp røget laks,
på salat med broken gel, mizuna, yoghurt dressing,

2 slags kald steget brød hvete Lyse og mørke malt med smør

3 servering:

Stegt Oksecuvette
med brunet selleri puré, kale, syltede tranebær

Svin fra Katrinelunden
Æble persillerods kompot, stegte svampe, chips og æble/sveskesauce

4. servering:

Brændt mandelis
jordskokker sifon og kirsebær

PRIS Ave. kuvert Kr. 445,00

Ændringer kan forekomme

OBS.
Juleanretningen skal forudbestilles