Weihnachtsessen

Serviert von Freitag 17. november til og med fredag 22. Dezember

1. Servieren

Herring vorbereitet auf dem Tisch

Brathering in Biermarinade & Senf gebeizt li

Meerrettich-Apfel marinierten Hering

Hering mit gerösteten Marzipan & Estragon

2. Servieren:

Fisketerrin af hvid fisk på sprød salat
med urter, havtorn og limedressing

Katrines Hamp røget laks,
på salat med broken gel, mizuna, yoghurt dressing,

2 Art von Kälte gestiegen Brotweizen Helles und dunkles Malz mit Butter

3 Servieren:

Stegt Oksecuvette
med brunet selleri puré, Grünkohl, eingelegte Preiselbeeren

Svin fra Katrinelunden
Æble persillerods kompot, stegte svampe, chips og æble/sveskesauce

4. Servieren:

Brændt mandelis
jordskokker sifon og kirsebær

Ap pr. Umschlag £. 445,00

Ændringer kan forekomme

OBS.
Juleanretningen skal forudbestilles