Juleanretning

Serveres fra fredag den 17. november til og med fredag 22. december

1. servering

Silden stilles klar på bordet

Stegte sild i øl marinade & senneps syltet løg

Peberrods-æble marineret sild

Sild med ristet marcipan & estragon

2. servering:

Fisketerrin af hvid fisk på sprød salat
med urter, havtorn og limedressing

Katrines Hamp røget laks,
på salat med broken gel, mizuna, yoghurt dressing,

2 slags koldhævet brød Lyst hvede og mørkt malt med smør

3 servering:

Stegt Oksecuvette
med brunet selleri puré, grønkål, syltede tyttebær

Svin fra Katrinelunden
Æble persillerods kompot, stegte svampe, chips og æble/sveskesauce

4. servering:

Ristet mandel is
mazarinkage og kirsebær

Pris pr. kuvert Kr. 445,00

Ændringer kan forekomme

 OBS.
Juleanretningen skal forudbestilles