Hovedretter Selskab

Rugmelsstegt hvid fisk,
Sprød syltede fennikel, kartoffelmos med citron timian,
Muslingesauce skilt med dild olie, og en salat med friske urter
195,-

Stegt kyllingebryst fra Ellemosegård
Brunet blomkåls puré, løk, syltede rabarber
og tørret persille,
Svampesauce
165,-

Lammeskank
Brunet selleripure, selleri chips, tyttebær, kål og lammesky og
stegte kartofler
185,-

Braiseret Svinebryst
med ristede jordskokkerpure, sprøde jordskokkerchips, syltet løk, kartoffel fondant,
stegt med urter
og sauce på braiserings lage
155,-

Pocheret & kalvestek
Jordskokk puree, kale, stegte svampe & chips, kartoffel mos med urter
og pebersauce
185,-

Kalvestek stekt som spillet
med kål, sopp, syltede tranebær, viltsaus og kokte poteter

185,-

Langtidspocheret & stegt oksecuvette
med brunet selleri puré, kale, stegte svampe, syltede tranebær & chip,
pommes rissolles og timian-æblesauce.
185,-

Uruguay Stiploin (oksefilet)
Stegt med rosmarin og hvidløg, grøn selleripure med urter, spæde kartoffel chips,
salt bagt selleri, trøffelsaus og smør stekte poteter,,da,trøffelsaus og smør stekte poteter,,da,trøffelsaus og smør stekte poteter,,da,trøffelsaus og smør stekte poteter,,da
265,-

Uruguay indrefilet,da (OX)
brunet løg pure, bagte løg, syltet løk, pommes sauté med estragon, estragon sauce
toppet med estragon støv og lakridsgræs
295,-

Dyreryg
Stegte bøgehatte, sauteret rosenkål, brunet selleripuré, syltede tranebær
og hasselnøddesauce tilsmagt med blåskimmel & Poteter Anna
Dagspris