Hovedretter Selskab

Rugmelsstegt hvid fisk,
Sprød syltede fennikel, kartoffelmos med citron timian,
Muslingesauce skilt med dild olie, og en salat med friske urter
195,-

Stegt kyllingebryst fra Ellemosegård
Brunet blomkåls puré, cipolle, syltede rabarber
og tørret persille,
Svampesauce
165,-

Lammeskank
Brunet selleripure, selleri chips, tyttebær, kål og lammesky og
stegte kartofler
185,-

Braiseret Svinebryst
med ristede jordskokkerpure, sprøde jordskokkerchips, cipolle sott'aceto, kartoffel fondant,
stegt med urter
og sauce på braiserings lage
155,-

Pocheret & arrosto di vitello
Purea di topinambur, cavolo, stegte svampe & patatine fritte, kartoffel mos med urter
og pebersauce
185,-

Arrosto di vitello fritta come gioco
con cavolo, funghi, mirtilli in salamoia, salsa di gioco e patate lesse

185,-

Langtidspocheret & stegt oksecuvette
med brunet selleri puré, cavolo, stegte svampe, mirtilli in salamoia & chip,
pommes rissolles og timian-æblesauce.
185,-

Uruguay Stiploin (oksefilet)
Stegt med rosmarin og hvidløg, grøn selleripure med urter, spæde kartoffel chips,
salt bagt selleri, salsa di tartufo e burro patate fritte,,da,salsa di tartufo e burro patate fritte,,da,salsa di tartufo e burro patate fritte,,da
265,-

Uruguay mørbrad (OX)
brunet løg pure, bagte løg, cipolle sott'aceto, pommes sauté med estragon, estragon sauce
toppet med estragon støv og lakridsgræs
295,-

Dyreryg
Stegte bøgehatte, sauteret rosenkål, brunet selleripuré, mirtilli in salamoia
og hasselnøddesauce tilsmagt med blåskimmel & Patate Anna
Dagspris