Hovedretter Selskab

Rugmelsstegt hvid fisk,
Sprød syltede fennikel, kartoffelmos med citron timian,
Muslingesauce skilt med dild olie, og en salat med friske urter
195,-

Stegt kyllingebryst fra Ellemosegård
Brunet blomkåls puré, onions, syltede rabarber
og tørret persille,
Svampesauce
165,-

Lammeskank
Brunet selleripure, selleri chips, tyttebær, kål og lammesky og
stegte kartofler
185,-

Braiseret Svinebryst
med ristede jordskokkerpure, sprøde jordskokkerchips, pickled onions, kartoffel fondant,
stegt med urter
og sauce på braiserings lage
155,-

Pochereth & roast veal
Jerusalem artichoke puree, kale, stegte svampe & chips, kartoffel mos med urter
og pebersauce
185,-

Veal Roast fried as game
with cabbage, mushrooms, pickled cranberries, game sauce and boiled potatoes

185,-

Langtidspocheret & stegt oksecuvette
med brunet selleri puré, kale, stegte svampe, pickled cranberries & chip,
pommes rissolles og timian-æblesauce.
185,-

Uruguay Stiploin (oksefilet)
Stegt med rosmarin og hvidløg, grøn selleripure med urter, spæde kartoffel chips,
salt bagt selleri, truffle sauce and butter fried potatoes,da
265,-

Uruguay tenderloin (OX)
brunet løg pure, bagte løg, pickled onions, pommes sauté med estragon, estragon sauce
toppet med estragon støv og lakridsgræs
295,-

Dyreryg
Stegte bøgehatte, sauteret rosenkål, brunet selleripuré, pickled cranberries
og hasselnøddesauce tilsmagt med blåskimmel & Potatoes Anna
Dagspris