Hovedretter Selskab

Rugmelsstegt hvid fisk,
Sprød syltede fennikel, kartoffelmos med citron timian,
Muslingesauce skilt med dild olie, og en salat med friske urter
195,-

Stegt kyllingebryst fra Ellemosegård
Brunet blomkåls puré, Zwiebeln, syltede rabarber
og tørret persille,
Svampesauce
165,-

Lammeskank
Brunet selleripure, selleri chips, tyttebær, kål og lammesky og
stegte kartofler
185,-

Braiseret Svinebryst
med ristede jordskokkerpure, sprøde jordskokkerchips, Silberzwiebeln, kartoffel fondant,
stegt med urter
og sauce på braiserings lage
155,-

Pocheret & Kalbsbraten
Topinambur-Püree, Grünkohl, stegte svampe & Pommes frites, kartoffel mos med urter
og pebersauce
185,-

Kalbsbraten gebraten als Spiel
mit Kohl, Pilze, eingelegte Preiselbeeren, Wildsauce und Salzkartoffeln

185,-

Langtidspocheret & stegt oksecuvette
med brunet selleri puré, Grünkohl, stegte svampe, eingelegte Preiselbeeren & chip,
pommes rissolles og timian-æblesauce.
185,-

Uruguay Stiploin (oksefilet)
Stegt med rosmarin og hvidløg, grøn selleripure med urter, spæde kartoffel chips,
salt bagt selleri, Trüffelsauce und Butter Bratkartoffeln,,da,Trüffelsauce und Butter Bratkartoffeln,,da
265,-

Uruguay mørbrad (OX)
brunet løg pure, bagte løg, Silberzwiebeln, pommes sauté med estragon, estragon sauce
toppet med estragon støv og lakridsgræs
295,-

Dyreryg
Stegte bøgehatte, sauteret rosenkål, brunet selleripuré, eingelegte Preiselbeeren
og hasselnøddesauce tilsmagt med blåskimmel & Kartoffeln Anna
Dagspris