Hovedretter Selskab

Rugmelsstegt hvid fisk,
Sprød syltede fennikel, kartoffelmos med citron timian,
Muslingesauce skilt med dild olie, og en salat med friske urter
195,-

Stegt kyllingebryst fra Ellemosegård
Brunet blomkåls puré, løg, syltede rabarber
og tørret persille,
Svampesauce
165,-

Lammeskank
Brunet selleripure, selleri chips, tyttebær, kål og lammesky og
stegte kartofler
185,-

Braiseret Svinebryst
med ristede jordskokkerpure, sprøde jordskokkerchips, syltede løg, kartoffel fondant,
stegt med urter
og sauce på braiserings lage
155,-

Pocheret & stegt kalv
jordskokke puré, grønkål, stegte svampe & chips, kartoffel mos med urter
og pebersauce
185,-

Kalvestegt stegt som vildt
med kål, svampe, syltede tyttebær, vildt sauce og hvide kartofler

185,-

Uruguay Stiploin (oksefilet)
Stegt med rosmarin og hvidløg, pommes anna, grøn selleripure med urter,
spæde kartoffel chips, salt bagt selleri, sæsonens friske urter, og kraftig sauce på rosmarin og hvidløg
235,-

Uruguay mørbrad  (OX)
brunet løg pure, bagte løg, syltede løg, pommes sauté med estragon, estragon sauce
toppet med estragon støv og lakridsgræs
295,-

Dyreryg
Stegte bøgehatte, sauteret rosenkål, brunet selleripuré, syltede tyttebær
og hasselnøddesauce tilsmagt med blåskimmel & Pommes Anna
Dagspris