FROKOST a la carte

Frokostmenu

Forrett:
Bagt kulmule
Friskost creme, sprød malt, syltet agurk,
urtesalat marineret i citron vinaigrette
Muslingesauce med urteolie
95,-

Hovedrett:
Grillet kylling marineret i øl barbecue

Hindbær sauce, stegt selleri, revet hasselnød
165,-

Dessert:
Æblesorbet
Lemon creme, friske og syltede æbler
æble karamel & Citron verbena
95,-

3 retter Kr. 345,-

Forretter

Sildetallerken
3 typer hjemmelaget sild med fett og hjemmelaget rugbrød

105,-

Hamp røget laks
broken gel på havtorn, Hollandaise emulsion og malt jord
115,-

Okse tatar rørt ved bordet
med rødløg, sennep emulsjon, gressløk, pepperrot, eggeplomme,
Siste & panko
165,-

Frokostretter

Fried hake
syltet fennikel, muslingesauce, grov puré av potet & urt

175,-

Pariserbøf
Af hjemmehakket kalvetykkam svøbt om lyst brød, pickles, kaprerne,

løk, rødbeter, Pepperrot og rå eggeplomme
158,-

Freygaard Steak (Guldvinder ved World Steak Challenge 2018)
selleri stegt med røget marv, smørstegte kartofler & trøffelsauce (oppkjøp AFG,,da,oppkjøp AFG,,da,oppkjøp AFG,,da 50,-)
220,-

Tastingmenu 10 servering (forudbestilles)

Vert, Dessert & kaffe/te

Comte (Lageret 35 måneder) portvin & trøffel
185,-

Støvlet Katrines Citronmåne
med mørk chokolade ganache
65,-

Husets hjemmelavede is & sorbet
115,-

Kaffe / te med godteri, 3 avsnitt.
75,-

Spørgsmål eller ønsker, kontakt os på Mail eller pr. Telefonen 57835080