Frokost a la carte

Frokostmenu

Appetizer:
Bagt kulmule
Friskost creme, sprød malt, syltet agurk,
urtesalat marineret i citron vinaigrette
Muslingesauce med urteolie
95,-

Main course:
Grillet kylling marineret i øl barbecue

Hindbær sauce, stegt selleri, revet hasselnød
165,-

Dessert:
Æblesorbet
Lemon creme, friske og syltede æbler
æble karamel & Citron verbena
95,-

3 retter Kr. 345,-

Starters

Herring Plate
3 kinds of homemade herring with fat and Homemade rye bread

105,-

Hamp røget laks
broken gel på havtorn, Hollandaise emulsion og malt jord
115,-

Okse tatar rørt ved bordet
med rødløg, mustard emulsion, chives, horseradish, egg yolk,
Last & panko
165,-

Frokostretter

Fried hake
pickled fennel, muslingesauce, coarse puree of potato & urt

175,-

Pariserbøf
Af hjemmehakket kalvetykkam svøbt om lyst brød, pickles, hijackers,

onions, beetroot, Horseradish and raw egg yolk
158,-

Freygaard Steak (Guldvinder ved World Steak Challenge 2018)
selleri stegt med røget marv, smørstegte kartofler & trøffelsauce (acquisitions AFG,da 50,-)
220,-

Tastingmenu 10 serving (forudbestilles)

Host, Dessert & kaffe/te

Comte (Lageret 35 måneder) portvin & trøffel
185,-

Støvlet Katrines Citronmåne
med mørk chokolade ganache
65,-

House home melamine ware is & sorbet
115,-

Coffee / tea with Sweets, 3 paragraph.
75,-

Spørgsmål eller ønsker, kontakt os på Mail eller pr. phone 57835080