Frokost a la carte

Frokostmenu

Appetizer:

Herb baked hake,,da,Sauce on pickled cucumbers,,da,Cauliflower couscous,,sv,Cauliflower cream,,da,Pork breast from Katrine Lunden Sorø Braised and fried,,da,glazed and baked beetroot clouds,,da,Baked potatoes,,da,Tonka crumble,,en,apple sorbet,,da,apple caramel,,da
Sauce på syltede agurker, urteolie
Blomkåls couscous & Blomkåls creme
95,-

Main course

Grillet kylling
Pebersky, stegt selleri med valnød, stegte kartofler
& rabarber broken gel
165,-

Dessert

Tonka crumble, æblesorbet
Friskostcreme & æble caramel
95,-

Starters

Herring Plate
3 kinds of homemade herring with fat and Homemade rye bread

105,-

Hamp røget laks
broken gel på havtorn, Hollandaise emulsion og malt jord
115,-

Okse tatar rørt ved bordet
med rødløg, mustard emulsion, chives, horseradish, egg yolk,
Last & panko
165,-

Frokostretter

Fried hake
pickled fennel, muslingesauce, coarse puree of potato & urt

175,-

Pariserbøf
Af hjemmehakket kalvetykkam svøbt om lyst brød, pickles, hijackers,

onions, beetroot, Horseradish and raw egg yolk
158,-

Freygaard Steak (Guldvinder ved World Steak Challenge 2018)
selleri stegt med røget marv, smørstegte kartofler & trøffelsauce (acquisitions AFG,da 50,-)
220,-

Tastingmenu 10 serving (forudbestilles)

Host, Dessert & kaffe/te

Comte (Lageret 35 måneder) portvin & trøffel
185,-

Støvlet Katrines Citronmåne
med mørk chokolade ganache
65,-

House home melamine ware is & sorbet
115,-

Coffee / tea with Sweets, 3 paragraph.
75,-

Spørgsmål eller ønsker, kontakt os på Mail eller pr. phone 57835080