Frokost à la carte

Frokostmenu

Vorspeise:
Pocheret helleflynder
Syltede agurker, oliven flager, luftig olivenolie
Vinaigrette
95,-

Hauptgericht:
Braiseret svinebryst glaseret og grillet i hyben
Bagte nye rødbeder, glaserede nye rødbeder
Sauce på stegte hønseskind og rødbede
185,-

Dessert
Jordbær sorbet
Frisk jordbær, Jordbær Marengs, am niedrigsten bezahlte Gruppen Fresh,da
Semi-dryed jordbær syltet i hybenrose
Sauce på havesyre og basilikum
Frisk hybenrose, basilikum og havesyre
115 ,-

3 retter Kr. 345,-

Vorspeisen

Herring Platte
3 Arten von hausgemachte Hering mit Fett und hausgemachten Roggenbrot

105,-

Hamp røget laks
broken gel på havtorn, Hollandaise emulsion og malt jord
115,-

Okse tatar rørt ved bordet
med rødløg, Senf-Emulsion, Schnittlauch, Meerrettich, Eigelb,
Letzte & panko
165,-

Frokostretter

Fried Seehecht
gebeizt Fenchel, muslingesauce, groben Püree aus Kartoffeln & urt

175,-

Pariserbøf
Af hjemmehakket kalvetykkam svøbt om lyst brød, pickles, Entführer,

Zwiebeln, rote Bete, Meerrettich und rohem Eigelb
158,-

Steak af Uruguay okse
selleri stegt med røget marv, smørstegte kartofler & trøffelsauce (Akquisitionen AFG,,da,Akquisitionen AFG,,da 50,-)
220,-

Frokostmenu 3 auf 6 retter (forudbestilles)

Gastgeber, Dessert & kaffe/te

Comte (Lageret 35 måneder) portvin & trøffel
185,-

Støvlet Katrines Citronmåne
med hvid chokolade
65,-

Haus home Melamingeschirr ist & Sorbet
95,-

Kaffee / Tee mit Süßigkeiten, 3 Absatz.
75,-

Spørgsmål eller ønsker, kontakt os på Mail eller pr. Telefon 57835080