Frokost a la carte

Frokostmenu

Forret:

Urtebagt kulmule
Sauce på syltede agurker, urteolie
Blomkåls couscous & Blomkåls creme
95,-

Hovedret

Grillet kylling
Pebersky, stegt selleri med valnød, stegte kartofler
& rabarber broken gel
165,-

Dessert

Tonka crumble, æblesorbet
Friskostcreme & æble caramel
95,-

Forretter

Sildetallerken
3 slags hjemmelavet sild med fedt og Hjemmebagt rugbrød

105,-

Hamp røget laks
broken gel på havtorn, Hollandaise emulsion og malt jord
115,-

Okse tatar rørt ved bordet
med rødløg, senneps emulsion, purløg, peberrod, æggeblomme,
karse & panko
165,-

Frokostretter

Stegt kulmule
syltede fennikel, muslingesauce, grov pure af kartoffel & urt

175,-

Pariserbøf
Af hjemmehakket kalvetykkam svøbt om lyst brød, pickles, kapers,

løg, rødbeder, Peberrod og rå æggeblomme
158,-

Freygaard Steak (Guldvinder ved World Steak Challenge 2018)
selleri stegt med røget marv, smørstegte kartofler & trøffelsauce (tilkøb AFG 50,-)
220,-

Tastingmenu 10 servering (forudbestilles)

Oste, Dessert & kaffe/te

Comte (Lageret 35 måneder) portvin & trøffel
185,-

Støvlet Katrines Citronmåne
med mørk chokolade ganache
65,-

Husets hjemmelavede is & sorbet
115,-

Kaffe/te med Søde sager, 3 stk.
75,-

Spørgsmål eller ønsker, kontakt os på Mail eller pr. telefon 57835080