Forretter selskab

Støvlet Katrines koldrøget laks eller varmrøget laks
Syltede havtorn, lettuce & citruscreme
95,-

Jomfruhummerbisque
med soufflé af lys fisk og urter
95,-

Hjertesalat med pillede rejer,
Yogurt, wheat crouton & pickles
85,-

Where Slet,,is,ginger,,da,chili and pumpkin seeds 125, -,,da,Rugmelsstegt hake,,da,edges or,,sv,kohlrabi and citronverbena,,no,morel mushrooms and mustard,,no,Ribeye steak,,en,cumin,,da,truffle sauce,,da,acquisitions FG,,da,raspberry and white chocolate 115, -,,da
blåmusling, ingefær, chili & pumpkin seeds,da
125,-

Rugmelsstegt kulmule,
kartoffelpure med citron timian, muslingesauce & pickled fennel
125,-

Let røget svinefilet
med emulsion på trøffelolie, syltede perleløg, frisk karse,
pisket cremefraiche på bund af hjertesalat
85,-

Mosaik af kyllingebryst
med porreaske, emulsion på estragon, sukker syltede havtorn,
sprøde puffet hønsechips, urtesalat, og frisesalat
85,-

Kold pocheret kammusling
serveret med en creme på røg ost og peberrod, saltede ørredrogn, green dill oil,
sprøde tuiles på Panko og frisesalat
145,-