Forretter selskab

Støvlet Katrines koldrøget laks eller varmrøget laks
Syltede havtorn, hjertesalat & citruscreme
95,-

Jomfruhummerbisque
med soufflé af lys fisk og urter
95,-

Hjertesalat med pillede rejer,
Yoghurt, hvede crouton & syltede agurk
85,-

Slethvar
blåmusling, ingefær, chili & græskarkerner
125,-

Rugmelsstegt kulmule,
kartoffelpure med citron timian, muslingesauce & syltede fennikel
125,-

Let røget svinefilet
med emulsion på trøffelolie, syltede perleløg, frisk karse,
pisket cremefraiche på bund af hjertesalat
85,-

Mosaik af kyllingebryst
med porreaske, emulsion på estragon, sukker syltede havtorn,
sprøde puffet hønsechips, urtesalat, og frisesalat 
85,-

Kold pocheret kammusling
serveret med en creme på røg ost og peberrod, saltede ørredrogn, grøn dild olie,
sprøde tuiles på Panko og frisesalat 
145,-