A la carte / Tastingmenu

A la Carte

Vi anbefaler minimum 3 retter til den lette sulten hvis der kun vælges af forretterne.

Aptitretare
Stenbiderrogn, gulerodsterrin & peberrodssauce 135,-

Torsk, spinat, blomme & yoghurt 95,-

Rugmelsstegt kulmule, potatis, blåmuslingesauce & fennikel 125,-​

Baerii Caviar – Tilberedt Æggeblomme – Blomkål 205,-

Rødtunge, kronärtskocka, blanquette med kartoffel, gräslök & ørredrogn 125,-

Farseret Perlehønebryst, selleri & murklor 161,-

Huvudrätter
Havtaske, hö bakade selleri, bacon & Ramsons 245,-

Ribeye steak, glaseret porre & trøffelsauce (tilkøb Foie Gras 50,-) 325,-

East & desserter
Bernstein Grubeost, Sweet Dolaner & Penacorada 105,-

Passionsfrugt, Mango & Hvid chokolade 115,-​

Hus hem melamin ware är & sorbet 95,-

Crépes Suzette, (Pandekager) flamberet ved bordet 165,-
Min. 2 kuvert

 

​Tastingmenu

10 serveringer 745,-

Kartoffelsandwich – Basilikum – Dild

Rå kammusling – Syrnet fløde – persille

Stenbiderrogn – Gulerodsterrin – Peberrod

Torsketatar – Spinat – yoghurt

Fiskepind – Østers – Fingerlime

Baerii Caviar – Tilberedt Æggeblomme – Blomkål

Stegt rødtunge – Jordskok – Blanquette

Farseret perlehøne – Morkler – Pistacie

Omelet en Surprise

Passionsfrugt- Mango-Hvid chokolade

Vinlistan 595,-
Vinmenu små glas 345,-
Øl menu 395,-

Kontakta restaurangen på Mail eller pr. Telefonen 57835080