A la carte / Tastingmenu

A la Carte

Vi anbefaler minimum 3 retter til den lette sulten hvis der kun vælges af forretterne.

Aptitretare
Hånddykket kammusling, kronärtskocka & hasselnød 115,-

Havskräfta, oksehale & karry 135,-

Guldbars, trøffel & rök 125,-

Rugmelsstegt kulmule, potatis, blåmuslingesauce & Fänkål 125,-

Potatis, havsnegle & hvidløg 95,-

Due, hengemt bær & madeira 115,-

Grisebryst, äpple & marv 135,-

Huvudrätter
Rugmelsstegt kulmule, potatis, blåmuslingesauce & fennikel 220,-​

Freygaard Ribeye steak (Guldvinder ved World Steak Challenge 2018),
selleri confiteret i røget marv & trøffelsauce 285,-

East & desserter
Comte (Lageret 35 måneder) portvin, pære & timjan 115,-

Jivara 40%, karamell & banan 125,-

Hus hem melamin ware är & sorbet 115,-

Crépes Suzette, (Pandekager) flamberet ved bordet 165,-
Min. 2 kuvert

​Tastingmenu

10 serveringer 745,- / 6 serveringer 595,- *

Snacks og brød *

“Hånddykket kammusling – jordskokker – hasselnødder *

Krondyr tatar – senneps emulsion – Baerii caviar

Guldbars – trøffel – røg*

Kartoffel – havsnegle – hvidløg*

Jomfruhummer – oksehale – karry

Due – hengemt bær – Madeira*

Grisebryst – æble – marv*

Ananas – rom – is

Jivara, – karamel – banan,sv*

(9 vine) Vinlistan 745,- Vinlistan 535,-*
Vinmenu Små glas 495,- Vinlistan 395,-*
(9 Øl) Øl menu 495,- Øl menu 350,-*