A la carte / Tastingmenu

A la Carte

Vi anbefaler minimum 3 retter til den lette sulten hvis der kun vælges af forretterne.

Aptitretare
Laks – Tomat – Timian 95,-

Kammusling ”en croute” – Salvie – Sommertrøffel 165,-

Jomfruhummer – Enebær – Porre 115,-

Havtaske – Kantareller – Urter 125,-

Rugmelsstegt kulmule, potatis, blåmuslingesauce & fennikel 125,-​

AFG – Kirsebær – Likør 125,-

Kalvebrissel – Kartoffel – Purløg 135,-

Huvudrätter
Rugmelsstegt kulmule, potatis, blåmuslingesauce & fennikel 220,-​

Ribeye steak, selleri confiteret i røget marv & trøffelsauce 285,-
Tilkøb AFG 65,-
Tilkøb Sommertrøffel fra Piemonte 65,-

East & desserter
Comte (Lageret 35 måneder) portvin & trøffel 185,-

Honning – Hvid Honningtrøffel – Mandel 135,-

Hus hem melamin ware är & sorbet 95,-

Crépes Suzette, (Pandekager) flamberet ved bordet 165,-
Min. 2 kuvert

​Tastingmenu

10 serveringer 745,-

Kaviar - Blomkål - Cream Double,,en,Kaviar - Blomkål - Cream Double,,en,Kaviar - Blomkål - Cream Double,,en,_,,en,Makrill - Glaskål - Quail ägg,,da,Lax - Tomat - Timian,,no,Kammussling "en krut" - Sage - Sommarbräda,,no,Norska hummer - Blackberry - Päron,,da,Havtaske - Kantareller - Örter,,da,AFG - Körsbär - Likör,,da,Kalvebrissel - Potatis - Vitlök,,da,Persika - hallon - vit choklad,,da,Blåbär - Choklad - Sherry,,da,Kaviar - Blomkål - Cream Double,,en,_,,en,Makrill - Glaskål - Quail ägg,,da,Lax - Tomat - Timian,,no,Kammussling "en krut" - Sage - Sommarbräda,,no
_

Makrel – Glaskål – Vagtelæg
_

Laks – Tomat – Timian
_

Kammusling ”en croute” – Salvie – Sommertrøffel
_

Jomfruhummer – Enebær – Porre
_

Havtaske – Kantareller – Urter
_

AFG – Kirsebær – Likør
_

Kalvebrissel – Kartoffel – Purløg
_

Fersken – Hindbær – Hvid Chokolade
_

Blåbær – Chokolade – Sherry

Vinlistan 595,-

Vinmenu små glas 345,-
Øl menu 395,-

Kontakta restaurangen på Mail eller pr. Telefonen 57835080