A la carte / Tastingmenu

A la Carte

Vi anbefaler minimum 3 retter til den lette sulten hvis der kun vælges af forretterne.

Forretter
Rimet kammusling,,no,Rimet kammusling,,no,Rimet kammusling,,no,Rimet kammusling,,no, glaskål, eple & citron verbena 135,-

Hvide asparges, Romo reker & mousseline 135,-

Pandekager, Norge hummer & karry 115,-

Rugmelsstegt kulmule, potet, blåmuslingesauce & fennikel 125,-​

Selleri, hasselnød & Vesterhavsost 115,-

AFG & hindbær 125,-

Krogmodnet højreb – Løg – Karl Johan 165,-

Hovedretter
Rugmelsstegt kulmule, potet, blåmuslingesauce & fennikel 220,-​

Ribeye steak, grønne asparges & trøffelsauce 325,-
Tilkøb AFG 50,-
Tilkøb Sommertrøffel fra Piemonte 65,-

East & desserter
Bernstein Grubeost, Sweet Dolaner & Penacorada 105,-

Jordbær – basilikum – havesyre 115,-​

Husets hjemmelavede is & sorbet 95,-

Crépes Suzette, (Pandekager) flamberet ved bordet 165,-
Min. 2 konvolutter

 

​Tastingmenu

10 serveringer 745,-

Ærter – Caviar – Brioche

Kammusling – eple – citron verbena

Hvide asparges – rømørejer – mousseline

Selleri – Hasselnød – Vesterhavsost

Pandekager – jomfruhummer – karry

Poussin lår- Solbær – Sommer Trøffel
Poussinbryst – appelsin – Lavendel

Foie gras,,fr,Foie gras,,fr,Foie gras,,fr,Foie gras,,fr,flammende sverd,,da- hindbær

Krogmodnet højreb – løk – Karl Johan

Carrot – karamell – varme krydderier

Jordbær – basilikum – havesyre

Vinmeny 595,-
Vinmenu små glas 345,-
Øl menu 395,-

Kontakt restauranten på Mail eller pr. Telefonen 57835080