A la carte / Tastingmenu

A la Carte

Vi anbefaler minimum 3 retter til den lette sulten hvis der kun vælges af forretterne.

Antipasti
Rimet Scallop,,no,Rimet Scallop,,no,Rimet Scallop,,no, glaskål, apple & citron verbena 135,-

Hvide asparges, Romo gamberetti & mousseline 135,-

Pandekager, Scampo & karry 115,-

Rugmelsstegt kulmule, patate, blåmuslingesauce & fennikel 125,-​

Selleri, hasselnød & Vesterhavsost 115,-

AFG & hindbær 125,-

Krogmodnet højreb – Løg – Karl Johan 165,-

Piatti principali
Rugmelsstegt kulmule, patate, blåmuslingesauce & fennikel 220,-​

Ribeye steak, grønne asparges & trøffelsauce 325,-
Tilkøb AFG 50,-
Tilkøb Sommertrøffel fra Piemonte 65,-

Oriente & dolci
Bernstein Grubeost, Sweet Dolaner & Peñacorada 105,-

Fragole – basilikum – havesyre 115,-​

Casa melamina articoli per la casa è & sorbetto 95,-

Crépes Suzette, (Pandekager) flamberet ved bordet 165,-
Il mio. 2 buste

 

​Tastingmenu

10 serveringer 745,-

Ærter – Caviar – Brioche

Kammusling – apple – citron verbena

Hvide asparges – rømørejer – mousseline

Selleri – Hasselnød – Vesterhavsost

Pandekager – jomfruhummer – karry

Poussin lår- Solbær – Sommer Trøffel
Poussinbryst – appelsin – Lavendel

Foie gras,,fr,frutto della passione,,da,Foie gras,,fr,Foie gras,,fr,frutto della passione,,da- hindbær

Krogmodnet højreb – cipolle – Karl Johan

Carota – caramello – varme krydderier

Fragole – basilikum – havesyre

Vino Menu 595,-
Vinmenu små glas 345,-
Øl menu 395,-

Contattare il ristorante al Mail eller pr. telefono 57835080