A la carte / Tastingmenu

A la Carte

Vi anbefaler minimum 3 retter til den lette sulten hvis der kun vælges af forretterne.

Antipasti
Laks – Tomat – Hyldeblomst 95,-

Kammusling – Pære – Yuzu 125,-

Jomfruhummer – löjrom – Krondild 145,-

Torsk – jordskokker – vin Jaune 135,-

Rugmelsstegt kulmule, patate, blåmuslingesauce & fennikel 125,-​

AFG – Hindbær 125,-

Skovdue – rødbede – pebersky 135,-

Piatti principali
Rugmelsstegt kulmule, patate, blåmuslingesauce & fennikel 220,-​

Freygaard Ribeye steak (Guldvinder ved World Steak Challenge 2018),
selleri confiteret i røget marv & trøffelsauce 285,-
Tilkøb AFG 65,-
Tilkøb trøffel fra Piemonte 65,-

Oriente & dolci
Comte (Lageret 35 måneder) portvin & trøffel 185,-

Honning – Hvid Honningtrøffel – Mandel 135,-

Casa melamina articoli per la casa è & sorbetto 115,-

Crépes Suzette, (Pandekager) flamberet ved bordet 165,-
Il mio. 2 buste

​Tastingmenu

10 serveringer 745,- / 6 serveringer 595,- *

Snacks og brød *

Kammusling – pære – yuzu *

Laks – tomat – hyldeblomst *

Jomfruhummer – löjrom – krondild

Gulerod – kamille – gedeost

Torsk – Jordskokker – vin Jaune *

Minimajs – enebær – svampe

Due – rødbede – pebersky *

Pastinak – karamel – vanilje

Honning – honningtrøffel – mandel *

Tilkøb af Comte lageret i 35 måneder med portvin & trøffel 165,-

Vino Menu 635,- Vino Menu 535,-*
Vinmenu Små glas 395,- Vino Menu 295,-*
Øl menu 395,- Øl menu 250,-*