A la carte / Tastingmenu

A la Carte

Vi anbefaler minimum 3 retter til den lette sulten hvis der kun vælges af forretterne.

Aperitivos
Østers, knivmusling & pepino 95,-

Selleri, mantequilla marrón & hasselnød 95,-

Havkat, bakskuld & gammel knas 125,-

Rugmelsstegt kulmule, patata, blåmuslingesauce & Hinojo 125,-

Havtaske, calabaza & salvia,,ro,salvia,,ro,salvia,,ro,salvia,,ro 135,-

And, appelsin & Noilly Prat 135,-

Ciervo de espalda & kål ravioli 145,-

Platos Principales
Rugmelsstegt kulmule, patata, blåmuslingesauce & fennikel 220,-​

Freygaard Ribeye steak (Guldvinder ved World Steak Challenge 2018),
selleri confiteret i røget marv & trøffelsauce 285,-

Oriente & postres
Comte (Lageret 35 måneder) portvin, pære & tomillo 115,-

Manzanas de los karen,,da,Tonka,,en,tomillo,,da,Manzanas de los karen,,da,Tonka,,en,tomillo,,da,Manzanas de los karen,,da,Tonka,,en,tomillo,,da,Manzanas de los karen,,da,Tonka,,en,tomillo,,da,Manzanas de los karen,,da,Tonka,,en,tomillo,,da – Tonka – Timian 115,-

Utensilios de cocina de melamina hogar es & sorbete 115,-

Crépes Suzette, (Pandekager) flamberet ved bordet 165,-
Mi. 2 sobres

​Tastingmenu

10 serveringer 745,- / 6 serveringer 595,- *

Snacks og brød *

Østers – knivmusling – agurk *

Selleri – smør – hasselnød *

Havkat – bakskuld – gammel knas*

Helleflynder - perejil - nage,,da,Helleflynder - perejil - nage,,da

Havtaske – græskar – salvie

And – appelsin – Noilly prat*

Krondyr ryg – Kål ravioli *

Mælkesnitte

Æbler fra Karen – Tonka – Timian *

(9 vine) Vino menú 745,- Vino menú 535,-*
Vinmenu Små glas 495,- Vino menú 395,-*
(9 Øl) Øl menu 495,- Øl menu 350,-*