A la carte / Tastingmenu

A la Carte

Vi anbefaler minimum 3 retter til den lette sulten hvis der kun vælges af forretterne.

Aperitivos
Rimet Scallop,,no,Rimet Scallop,,no,Rimet Scallop,,no,Rimet Scallop,,no,Rimet Scallop,,no, glaskål, manzana & limón verbena 135,-

Taskekrabbe – Oregano – Granskud – Syltede grønne jordbær 125,-

Pandekager, Cigala & karry 115,-

Rugmelsstegt kulmule, patata, blåmuslingesauce & fennikel 125,-​

Selleri, hasselnød & Vesterhavsost 115,-

AFG & hindbær 125,-

Uruguay striploin – Løg – Karl Johan 165,-

Platos Principales
Rugmelsstegt kulmule, patata, blåmuslingesauce & fennikel 220,-​

Ribeye steak, grønne asparges & trøffelsauce 325,-
Tilkøb AFG 50,-
Tilkøb Sommertrøffel fra Piemonte 65,-

Oriente & postres
Comte (Lageret 35 måneder) portvin & trøffel 185,-

Fresas – basilikum – havesyre 115,-​

Utensilios de cocina de melamina hogar es & sorbete 95,-

Crépes Suzette, (Pandekager) flamberet ved bordet 165,-
Mi. 2 sobres

 

​Tastingmenu

10 serveringer 745,-

Ærter – Caviar – Brioche

Kammusling – manzana – limón verbena

Taskekrabbe – Oregano – Granskud – Syltede grønne jordbær

Selleri – Hasselnød – Vesterhavsost

Pandekager – jomfruhummer – karry

Poussin lår- Solbær – Sommer Trøffel
Poussinbryst – appelsin – Lavendel

Foie gras,,fr,maracuyá,,da,Foie gras,,fr,Foie gras,,fr,maracuyá,,da,Foie gras,,fr,Foie gras,,fr,maracuyá,,da- hindbær

Uruguay striploin – cebollas – Karl Johan

Gedefriskost – Yuzu – Valnød – Skovsyre – Rå honning fra Lars


Fresas – basilikum – havesyre

Vino menú 595,-
Vinmenu små glas 345,-
Øl menu 395,-

Póngase en contacto con el restaurante a las Mail eller pr. teléfono 57835080

 

125,-