A la carte / Tastingmenu

A la Carte

Vi anbefaler minimum 3 retter til den lette sulten hvis der kun vælges af forretterne.

Aperitivos
Lumpfish huevas, gulerodsterrin & peberrodssauce 135,-

Cod, spinat, blomme & Yogurt 95,-

Rugmelsstegt kulmule, patata, blåmuslingesauce & fennikel 125,-​

Baerii Caviar – Tilberedt Æggeblomme – Blomkål 205,-

Rødtunge, alcachofa, blanquette med kartoffel, cebollino & ørredrogn 125,-

Farseret Perlehønebryst, apio & morillas 161,-

Platos Principales
Havtaske, heno apio al horno, tocino & Ramsons 245,-

Ribeye steak, glaseret porre & trøffelsauce (tilkøb Foie Gras 50,-) 325,-

Oriente & postres
Bernstein Grubeost, Sweet Dolaner & Peñacorada 105,-

Passionsfrugt, Mango & Hvid chokolade 115,-​

Utensilios de cocina de melamina hogar es & sorbete 95,-

Crépes Suzette, (Pandekager) flamberet ved bordet 165,-
Mi. 2 sobres

 

​Tastingmenu

10 serveringer 745,-

Kartoffelsandwich – Basilikum – Dild

Rå kammusling – Syrnet fløde – persille

Stenbiderrogn – Gulerodsterrin – Peberrod

Torsketatar – Spinat – yoghurt

Fiskepind – Østers – Fingerlime

Baerii Caviar – Tilberedt Æggeblomme – Blomkål

Stegt rødtunge – Jordskok – Blanquette

Farseret perlehøne – Morkler – Pistacie

Omelet en Surprise

Passionsfrugt- Mango-Hvid chokolade

Vino menú 595,-
Vinmenu små glas 345,-
Øl menu 395,-

Póngase en contacto con el restaurante a las Mail eller pr. teléfono 57835080