A la carte / Tastingmenu

A la Carte

Vi anbefaler minimum 3 retter til den lette sulten hvis der kun vælges af forretterne.

Starters
Østers, knivmusling & cucumber 95,-

Celery,,fi,Vesterhavsost,,da,Purchase Summer taster from Piemonte,,da, brown butter & hasselnød 95,-

Havkat, bakskuld & gammel knas 125,-

Rugmelsstegt kulmule, potato, blåmuslingesauce & Fennel 125,-

Havtaske, pumpkin & sage,ro 135,-

And, appelsin & Noilly Prat 135,-

Red deer back & kål ravioli 145,-

Main Dishes
Rugmelsstegt kulmule, potato, blåmuslingesauce & fennikel 220,-​

Freygaard Ribeye steak (Guldvinder ved World Steak Challenge 2018),
selleri confiteret i røget marv & trøffelsauce 285,-

East & desserts
Comte (Lageret 35 måneder) portvin, pære & thyme 115,-

Apples from the karen,,da,Tonka,,en,thyme,,da – Tonka – Timian 115,-

House home melamine ware is & sorbet 115,-

Crépes Suzette, (Pandekager) flamberet ved bordet 165,-
My. 2 envelopes

​Tastingmenu

10 serveringer 745,- / 6 serveringer 595,- *

Snacks og brød *

Oysters - knife mussel - cucumber,da *

Selleri – smør – hasselnød *

Havkat – bakskuld – gammel knas*

Helleflynder – persille – nage

Havtaske – græskar – salvie

And – appelsin – Noilly prat*

Krondyr ryg – Kål ravioli *

Mælkesnitte

Æbler fra Karen – Tonka – Timian *

(9 vine) Wine menu 745,- Wine menu 535,-*
Vinmenu Små glas 495,- Wine menu 395,-*
(9 Øl) Øl menu 495,- Øl menu 350,-*