A la carte / Tastingmenu

A la Carte

Vi anbefaler minimum 3 retter til den lette sulten hvis der kun vælges af forretterne.

Starters
Lumpfish roe, gulerodsterrin & peberrodssauce 135,-

Cod, spinat, blomme & yoghurt 95,-

Rugmelsstegt kulmule, potato, blåmuslingesauce & fennikel 125,-​

Baerii Caviar – Tilberedt Æggeblomme – Blomkål 205,-

Rødtunge, artichokes, blanquette med kartoffel, chives & ørredrogn 125,-

Farseret Perlehønebryst, celery & morels 161,-

Main Dishes
Havtaske, hay baked celery, bacon & Ramsons 245,-

Ribeye steak, glaseret porre & trøffelsauce (tilkøb Foie Gras 50,-) 325,-

East & desserts
Bernstein Grubeost, Sweet Dolaner & Penacorada 105,-

Passionsfrugt, Mango & Hvid chokolade 115,-​

House home melamine ware is & sorbet 95,-

Crépes Suzette, (Pandekager) flamberet ved bordet 165,-
My. 2 envelopes

 

​Tastingmenu

10 serveringer 745,-

Kartoffelsandwich – Basilikum – Dild

Rå kammusling – Syrnet fløde – persille

Stenbiderrogn – Gulerodsterrin – Peberrod

Torsketatar – Spinat – yoghurt

Fiskepind – Østers – Fingerlime

Baerii Caviar – Tilberedt Æggeblomme – Blomkål

Stegt rødtunge – Jordskok – Blanquette

Farseret perlehøne – Morkler – Pistacie

Omelet en Surprise

Passionsfrugt- Mango-Hvid chokolade

Wine menu 595,-
Vinmenu små glas 345,-
Øl menu 395,-

Contact the restaurant at,no Mail eller pr. phone 57835080