A la carte / Tastingmenu

A la Carte

Vi anbefaler minimum 3 retter til den lette sulten hvis der kun vælges af forretterne.

Starters
Rimet Scallop,no, glaskål, apple & citron verbena 135,-

Taskekrabbe – Oregano – Granskud – Syltede grønne jordbær 125,-

Pandekager, Norway lobster & karry 115,-

Rugmelsstegt kulmule, potato, blåmuslingesauce & fennikel 125,-​

Celery,,fi,Vesterhavsost,,da,Purchase Summer taster from Piemonte,,da, hasselnød & Vesterhavsost 115,-

AFG & hindbær 125,-

Uruguay striploin – Løg – Karl Johan 165,-

Main Dishes
Rugmelsstegt kulmule, potato, blåmuslingesauce & fennikel 220,-​

Ribeye steak, grønne asparges & trøffelsauce 325,-
Tilkøb AFG 50,-
Tilkøb Sommertrøffel fra Piemonte 65,-

East & desserts
Comte (Lageret 35 måneder) portvin & trøffel 185,-

Strawberries – basilikum – havesyre 115,-​

House home melamine ware is & sorbet 95,-

Crépes Suzette, (Pandekager) flamberet ved bordet 165,-
My. 2 envelopes

 

​Tastingmenu

10 serveringer 745,-

Ærter – Caviar,,en,Oysters - Cabbage,,da,White asparagus,,da,muslin,,fr,Ravioli,,en,curry,,da,Sandart from Tuelsø,,da,velvety,,fr,              AFG ­,,en,sylt,,en,Hooks,,da,hot spices,,da – Brioche

Kammusling – apple – citron verbena

Taskekrabbe – Oregano – Granskud – Syltede grønne jordbær

Celery,,fi,Vesterhavsost,,da,Purchase Summer taster from Piemonte,,da – Hasselnød – Vesterhavsost

Pandekager – jomfruhummer – karry

Poussin lår- Solbær – Sommer Trøffel
Poussinbryst – appelsin – Lavendel

Foie gras,,fr,passionfruit,,da- hindbær

Uruguay striploin – onions – Karl Johan

Gedefriskost – Yuzu – Valnød – Skovsyre – Rå honning fra Lars


Strawberries – basilikum – havesyre

Wine menu 595,-
Vinmenu små glas 345,-
Øl menu 395,-

Contact the restaurant at,no Mail eller pr. phone 57835080

 

125,-