A la carte / Tastingmenu

A la Carte

Vi anbefaler minimum 2-3 retter til den lette sulten hvis der kun vælges af forretterne.

Starters

Pocheret kammusling, nashi pære 85,-

Kuller, parsley & persille 125,-​

Rugmelsstegt kulmule, potato, blåmusling sauce & Fennel 125,-

Stegt selleri, sea ​​fog,,da,celery with smoked marrow,,da,Berstein pit,,de, brown butter & karamelliseret æblemost 115,-

And, beetroot & figner 145,-

AFG, beetroot, cucumber & estragon 125,-

Stegt dyreryg, saltbagt kålrabi, løvstikke emulsion & solbær bordelaise 175,-

Main Dishes

Rugmelsstegt kulmule, potato, blåmusling sauce & Fennel 235,-

Omaha Ribeye steak, selleri med røget marv & trøffelsauce (acquisitions AFG,da 50,-) 325,-

East & desserts

Berstein Grube, Sweet Dolaner & Penacorada 105,-

Quince, citron verbena & lavendel 95,-​

House home melamine ware is & sorbet 95,-

Crépes suzette, (Pandekager) flamberet ved bordet 165,-
My. 2 envelopes

 

​Tastingmenu

Køkkenchefens små overraskelser & 6 course menu 745,-

Wine menu 595,-

Vinmenu små glas 345,-

Øl menu 395,-

Contact the restaurant at,no Mail eller pr. phone 57835080