A la carte / Tastingmenu

A la Carte

Vi anbefaler minimum 3 retter til den lette sulten hvis der kun vælges af forretterne.

Vorspeisen
Rimet Jakobsmuschel,,no,Rimet Jakobsmuschel,,no, glaskål, Apfel & Zitronenverbene 135,-

Hvide asparges, Romo Garnelen & mousseline 135,-

Pandekager, Kaisergranat & karry 115,-

Rugmelsstegt kulmule, kartoffel, blåmuslingesauce & fennikel 125,-​

Selleri, hasselnød & Vesterhavsost 115,-

AFG & hindbær 125,-

Krogmodnet højreb – Løg – Karl Johan 165,-

Hauptgerichte
Rugmelsstegt kulmule, kartoffel, blåmuslingesauce & fennikel 220,-​

Ribeye steak, grønne asparges & trøffelsauce 325,-
Tilkøb AFG 50,-
Tilkøb Sommertrøffel fra Piemonte 65,-

Ost & Desserts
Bernstein Grubeost, Sweet Dolaner & Peñacorada 105,-

Erdbeeren – basilikum – havesyre 115,-​

Haus home Melamingeschirr ist & Sorbet 95,-

Crépes Suzette, (Pandekager) flamberet ved bordet 165,-
Meine. 2 Umschläge

 

​Tastingmenu

10 serveringer 745,-

Ærter – Caviar – Brioche

Kammusling – Apfel – Zitronenverbene

Hvide asparges – rømørejer – mousseline

Selleri – Hasselnød – Vesterhavsost

Pandekager – jomfruhummer – karry

Poussin lår- Solbær – Sommer Trøffel
Poussinbryst – appelsin – Lavendel

Foie gras,,fr,Foie gras,,fr- hindbær

Krogmodnet højreb – Zwiebeln – Karl Johan

Karotte – Karamell – varme krydderier

Erdbeeren – basilikum – havesyre

Weinkarte 595,-
Vinmenu små glas 345,-
Øl menu 395,-

Kontaktieren Sie das Restaurant an Mail eller pr. Telefon 57835080