A la carte / Tastingmenu

A la Carte

Vi anbefaler minimum 3 retter til den lette sulten hvis der kun vælges af forretterne.

Vorspeisen
Østers, knivmusling & Gurke 95,-

Selleri, brauner Butter & hasselnød 95,-

Havkat, bakskuld & gammel knas 125,-

Rugmelsstegt kulmule, kartoffel, blåmuslingesauce & Fenchel 125,-

Havtaske, Kürbis & Salbei,ro 135,-

And, appelsin & Noilly Prat 135,-

Rothirsch zurück & kål ravioli 145,-

Hauptgerichte
Rugmelsstegt kulmule, kartoffel, blåmuslingesauce & fennikel 220,-​

Freygaard Ribeye steak (Guldvinder ved World Steak Challenge 2018),
selleri confiteret i røget marv & trøffelsauce 285,-

Ost & Desserts
Comte (Lageret 35 måneder) portvin, pære & Thymian 115,-

Äpfel aus den Karen,,da,Tonka,,en,Thymian,,da,Äpfel aus den Karen,,da,Tonka,,en,Thymian,,da – Tonka – Timian 115,-

Haus home Melamingeschirr ist & Sorbet 115,-

Crépes Suzette, (Pandekager) flamberet ved bordet 165,-
Meine. 2 Umschläge

​Tastingmenu

10 serveringer 745,- / 6 serveringer 595,- *

Snacks og brød *

Austern - Messermuschel - Gurke,,da,Austern - Messermuschel - Gurke,,da *

Selleri – smør – hasselnød *

Havkat – bakskuld – gammel knas*

Helleflynder – persille – nage

Havtaske – græskar – salvie

And – appelsin – Noilly prat*

Krondyr ryg – Kål ravioli *

Mælkesnitte

Æbler fra Karen – Tonka – Timian *

(9 vine) Weinkarte 745,- Weinkarte 535,-*
Vinmenu Små glas 495,- Weinkarte 395,-*
(9 Øl) Øl menu 495,- Øl menu 350,-*