A la carte / Tastingmenu

 A la Carte

Vi anbefaler minimum 2-3 retter til den lette sulten hvis der kun vælges af forretterne.

Forretter

Pocheret kammusling, nashi pære 85,-

Kuller, persillerod & persille 125,-​

Rugmelsstegt kulmule, kartoffel, blåmusling sauce & fennikel 125,-

Stegt selleri, havgus, brunet smør & karamelliseret æblemost 115,-

And, rødbede & figner 145,-

AFG, rødbede, agurk & estragon 125,-

Stegt dyreryg, saltbagt kålrabi, løvstikke emulsion & solbær bordelaise 175,-

Hovedretter

Rugmelsstegt kulmule, kartoffel, blåmusling sauce & fennikel 235,-

 Omaha Ribeye steak, selleri med røget marv & trøffelsauce (tilkøb AFG 50,-) 325,-

Ost & desserter

Berstein Grube, Sweet Dolaner & Penacorada 105,-

Kvæde, citron verbena & lavendel 95,-​

 Husets hjemmelavede is & sorbet 95,-

Crépes suzette, (Pandekager) flamberet ved bordet 165,-
                                                                       Min. 2 kuverter                                                                           

 

​Tastingmenu

Køkkenchefens små overraskelser & 6 retters menu 745,-

Vinmenu 595,-

Vinmenu små glas 345,-

Øl menu 395,-

Kontakt restauranten på Mail eller pr. telefon 57835080