A la carte / Tastingmenu

 A la Carte

Vi anbefaler minimum 3 retter til den lette sulten hvis der kun vælges af forretterne.

Forretter
Stenbiderrogn, gulerodsterrin & peberrodssauce 135,-

Torsk, spinat, blomme & yoghurt 95,-

Rugmelsstegt kulmule, kartoffel, blåmuslingesauce & fennikel 125,-​

Baerii Caviar – Tilberedt Æggeblomme – Blomkål 205,-

Rødtunge, jordskokker, blanquette med kartoffel, purløg & ørredrogn 125,-

Farseret Perlehønebryst, selleri & morkler 161,-

Hovedretter
Havtaske, hø bagt selleri, bacon & ramsløg 245,-

Ribeye steak, glaseret porre & trøffelsauce (tilkøb Foie Gras 50,-) 325,-

Ost & desserter
Bernstein Grubeost, Sweet Dolaner & Penacorada 105,-

Passionsfrugt, Mango & Hvid chokolade 115,-​

Husets hjemmelavede is & sorbet 95,-

Crépes Suzette, (Pandekager) flamberet ved bordet 165,-
Min. 2 kuverter

 

​Tastingmenu

10 serveringer 745,-

Kartoffelsandwich – Basilikum – Dild

Rå kammusling – Syrnet fløde – persille

Stenbiderrogn – Gulerodsterrin – Peberrod

Torsketatar – Spinat – yoghurt

Fiskepind – Østers – Fingerlime

Baerii Caviar – Tilberedt Æggeblomme – Blomkål

Stegt rødtunge – Jordskok – Blanquette

Farseret perlehøne – Morkler – Pistacie

Omelet en Surprise

Passionsfrugt- Mango-Hvid chokolade

Vinmenu 595,-
Vinmenu små glas 345,-
Øl menu 395,-

Kontakt restauranten på Mail eller pr. telefon 57835080