A la carte / Tastingmenu

 A la Carte

​Stenbiderrogn, krondild & tykmælk 125,-

Kammusling tatar, blomkål og vanilje 125,-

Ballotine af torsk, forårsløg og basilikum 100,-​

Helleflynder, hvide asparges, purløg, crumble af sølv & vinge tang 135,-

Langtidsbraiseret lammekølle, rødbede, timian 125,-

AFG, gulerod, agurk & estragon 125,-

Kulmule, musling & fennikel 125,-/210,-         

Bryst af duroc, BBQ, asparges, pommes Anna & lardo 135,-/245,-

Berstein Grubeost, Sweet Dolaner & Penacorada 100,-

Husets hjemmelavede is & sorbet 95,-

Crépes suzette, (Pandekager flamberet ved bordet) Min. 2 kuverter  165,-

Skovmærke, arme ridder, Madagskar Boubon vanilje & hyldeblomst 100,-​

​Tastingmenu

Køkkenchefens små overraskelser og bobler, 6 retter med vinmenu
1295,-/1095,- ½ vinmenu

Ovenstående med øl menu
1095,-

Kontakt restauranten på Mail eller pr. telefon 57835080