A la carte / Tastingmenu

 A la Carte

Sandrejer, grønne asparges & friskost 135,-

Kammuslingetatar, blomkål og vanilje 125,-

Hørøget makrel, variation af agurk og persille 115,-​

Helleflynder, hvide asparges, purløg, crumble af söl & vinge tang 135,-

AFG, gulerod, agurk & estragon 125,-

Sommerbuk, løg med top, umodent æbler, tyttebær & hasselnød 180,-

Kulmule, musling & fennikel 125,- (210,- Hovedret)

Striploin af okse, fattigmands asparges, løgkarse og ramsløg 135,- (245,- Hovedret)

Berstein Grubeost, Sweet Dolaner & Penacorada 105,-

Husets hjemmelavede is & sorbet 95,-

Crépes suzette, (Pandekager) flamberet ved bordet 165,-
                                                                       Min. 2 kuverter                                                                           

Danske grønne jordbær & røde jordbær, sødskærm & kakao 125,-​

 

​Tastingmenu

Køkkenchefens små overraskelser og bobler, 6 retter med vinmenu
1295,-/1095,- ½ vinmenu

Ovenstående med øl menu
1095,-

Tastingmenu uden drikkevarer
745,-

Kontakt restauranten på Mail eller pr. telefon 57835080