A la carte / Tastingmenu

 A la Carte

Vi anbefaler minimum 2-3 retter til den lette sulten hvis der kun vælges af forretterne.

Forretter

Jomfruhummer, økologisk tomater fra Bakkegården 115,-

Knurhane, mini majs & sauce nage 125,-

Slethvar, ingefær, chili & græskarkerner 125,-​

Rugmelsstegt kulmule, musling & fennikel 125,-

Skovdue, kantareller, kålrabi & citron verbena 115,-

AFG, gulerod, agurk & estragon 125,-

Oksemørbrad, rødbede, morkler & sennep 195,-

Hovedretter

Rugmelsstegt kulmule, musling & fennikel 210,-

Ribeye steak, spidskål med røget marv & trøffelsauce (tilkøb AFG 50,-) 325,-

Ost & desserter

Berstein Grubeost, Sweet Dolaner & Penacorada 105,-

Enebær, hindbær & hvid chokolade 115,-​

 Husets hjemmelavede is & sorbet 95,-

Crépes suzette, (Pandekager) flamberet ved bordet 165,-
                                                                       Min. 2 kuverter                                                                           

 

​Tastingmenu

Køkkenchefens små overraskelser, 6 retter med vinmenu
1295,- hel vinmenu, 1095,- små glas

Ovenstående med øl menu
1095,-

Tastingmenu uden drikkevarer
745,-

Kontakt restauranten på Mail eller pr. telefon 57835080