A la carte / Tastingmenu

 A la Carte

Vi anbefaler minimum 2-3 retter til den lette sulten hvis der kun vælges af forretterne.

Forretter

Dansk Sort hummer, glaskål, ørredrogn, jordskokker og frisk ost 175,-

Slethvar, ingefær, chili & græskarkerner 125,-​

Pocheret æg, karl Johan svampe, & grønkål 105,-​

Rugmelsstegt kulmule, musling & fennikel 125,-

Stegt lam, blomme, græskar & blomster 125,-

AFG, gulerod, agurk & estragon 125,-

Svinebryst fra Katrinelunden, sort trompet hat, fermenteret hvidløg & havgus 125,-

Hovedretter

Rugmelsstegt kulmule, musling & fennikel 210,-

 Omaha Ribeye steak, selleri med røget marv & trøffelsauce (tilkøb AFG 50,-) 325,-

Ost & desserter

Berstein Grube, Sweet Dolaner & Penacorada 105,-

Pære, citron, pandekage & karamel 125,-​

 Husets hjemmelavede is & sorbet 95,-

Crépes suzette, (Pandekager) flamberet ved bordet 165,-
                                                                       Min. 2 kuverter                                                                           

 

​Tastingmenu

Køkkenchefens små overraskelser & 6 retters menu 745,-

Vinmenu 575,-

Vinmenu små glas 350,-

Øl menu 350,-

Kontakt restauranten på Mail eller pr. telefon 57835080