A la carte / Tastingmenu

 A la Carte

Vi anbefaler minimum 3 retter til den lette sulten hvis der kun vælges af forretterne.

Forretter
Østers, knivmusling & agurk 95,-

Selleri, brunet smør & hasselnød 95,-

Havkat, bakskuld & gammel knas 125,-

Rugmelsstegt kulmule, kartoffel, blåmuslingesauce & fennikel 125,-

Havtaske, græskar & salvie 135,-

And, appelsin & Noilly Prat 135,-

Krondyr ryg & kål ravioli 145,-

Hovedretter
Rugmelsstegt kulmule, kartoffel, blåmuslingesauce & fennikel 220,-​

Freygaard Ribeye steak (Guldvinder ved World Steak Challenge 2018),
selleri confiteret i røget marv & trøffelsauce 285,-

Ost & desserter
Comte (Lageret 35 måneder) portvin, pære & timian 115,-

Æbler fra karen – Tonka – Timian 115,-

Husets hjemmelavede is & sorbet 115,-

Crépes Suzette, (Pandekager) flamberet ved bordet 165,-
Min. 2 kuverter

​Tastingmenu

10 serveringer 745,- / 6 serveringer 595,- *

Snacks og brød *

Østers – knivmusling – agurk *

Selleri – smør – hasselnød *

Havkat – bakskuld – gammel knas*

Helleflynder – persille – nage

Havtaske – græskar – salvie

And – appelsin – Noilly prat*

Krondyr ryg – Kål ravioli *

Mælkesnitte

Æbler fra Karen – Tonka – Timian *

(9 vine) Vinmenu 745,-                     Vinmenu 535,-*
Vinmenu Små glas 495,-    Vinmenu 395,-*
(9 Øl) Øl menu 495,-                      Øl menu 350,-*