A la carte / Tastingmenu

 A la Carte

Vi anbefaler minimum 3 retter til den lette sulten hvis der kun vælges af forretterne.

Forretter
Laks – Tomat – Timian 95,-

Kammusling ”en croute” – Salvie – Sommertrøffel 165,-

Jomfruhummer – Enebær – Porre 115,-

Havtaske – Kantareller – Urter 125,-

Rugmelsstegt kulmule, kartoffel, blåmuslingesauce & fennikel 125,-​

AFG – Kirsebær – Likør 125,-

Kalvebrissel – Kartoffel – Purløg 135,-

Hovedretter
Rugmelsstegt kulmule, kartoffel, blåmuslingesauce & fennikel 220,-​

Ribeye steak, selleri confiteret i røget marv & trøffelsauce 285,-
Tilkøb AFG 65,-
Tilkøb Sommertrøffel fra Piemonte 65,-

Ost & desserter
Comte (Lageret 35 måneder) portvin & trøffel 185,-

Honning – Hvid Honningtrøffel – Mandel 135,-

Husets hjemmelavede is & sorbet 95,-

Crépes Suzette, (Pandekager) flamberet ved bordet 165,-
Min. 2 kuverter

​Tastingmenu

10 serveringer 745,-

Caviar – Blomkål – Cream Double
_

Makrel – Glaskål – Vagtelæg
_

Laks – Tomat – Timian
_

Kammusling ”en croute” – Salvie – Sommertrøffel
_

Jomfruhummer – Enebær – Porre
_

Havtaske – Kantareller – Urter
_

AFG – Kirsebær – Likør
_

Kalvebrissel – Kartoffel – Purløg
_

Fersken – Hindbær – Hvid Chokolade
_

Blåbær – Chokolade – Sherry

Vinmenu 595,-

Vinmenu små glas 345,-
Øl menu 395,-

Kontakt restauranten på Mail eller pr. telefon 57835080